over

Bouwbedrijf Bouwman

Al ruim 25 jaar werk ik als timmerman. Na mijn opleiding heb ik bij verschillende bouwbedrijven in de regio, waaronder Brandenburg van der Horst, Van den Berg en Bouwbedrijf Robijn Bouw, ervaring opgedaan met nieuwbouw- en projecten in de particuliere bouw. In 1992 heb ik de stap gewaagd en ben ik mijn eigen bouwbedrijf begonnen. Ondertussen heb ik vele projecten gerealiseerd. Van klein tot groot. Kijk bij projecten om een indruk te krijgen. Nog iedere dag ga ik met plezier aan het werk. Ieder werk en iedere opdrachtgever is anders.

Ontwikkelingen
Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en technieken in de bouw volg ik met regelmaat korte cursussen of workshops. Onlangs heb ik een cursus lassen gevolgd en een sessie bijeenkomsten over materiaalkennis en energiebesparing. Sinds enkele jaren is thermografie een onmisbaar diagnostisch instrument bij energie advisering, bij het opsporen van constructiefouten, lokaliseren van lekkages  en gesprongen leidingen. Door het gebruik van een camera is het niet nodig om vloeren of wanden open te breken. Ik heb met succes de opleiding level 1 thermografie afgerond waardoor ik u op de juiste en erkende manier kan adviseren.

Passies
Naast werken met hout heb ik nog meer passies; genieten van mijn gezin, muziek en duiken. Als ik even de tijd heb neem ik een duik op verschillende locaties in Nederland. Dat geeft mij rust en ontspanning.

John Bouwman

John Bouwman
John Bouwman

Waarom Bouwbedrijf Bouwman.

 Jarenlange ervaring.
Passie voor het werk.
 Meedenken met de klant.
 Betrouwbaar netwerk.
 Keurmerk Kwaliteitsvakman.

  • John heeft ons huis geheel aangepast aan onze wensen. Daarbij heeft hij ons goed geadviseerd over de mogelijkheden en de kosten. In de afgesproken tijd heeft hij werk tot volle tevredenheid verricht. Wij hebben het als zeer prettig ervaren dat wij al onze wensen met John konden bespreken en hij het verder met zijn collega’s besprak.

    Fam. Koppen
  • Een duidelijke offerte met een goede prijs/kwaliteitsverhouding en de vaste prijs voor de opdracht was voor ons doorslaggevend. John is betrouwbaar en een prettig persoon om mee samen te werken.

    Fam. Woudstra
  • Prettige vakman om over de vloer te hebben, heeft oog voor detail en kent de bouwstijl van de jaren 30. John wist meteen wat wij voor ogen hadden en heeft het werk perfect opgeleverd.

    S. Helwig